Imemaitsvad ja ülikohevad pannkoogid
Pühapäeva võiks ju pannkookidega alustada küll. Kui tavalistele pannkookidele vaheldust otsida, siis allpool siis pisut teistsugune retsept, millest valmivad väga hõrgud, kohevad ja imemaitsvad pannkoogid. Need pannkoogid on küll tegemist ja proovimist väärt, vahustatud munavalge annab taignale üsna palju mahtu ja kohevust juurde ja pannkooke valmis rohkemgi, kui arvata oskasin. Suhkrut lisasin minimaalselt, sellise suhkrukogusega jäid õrnalt magusat pannkoogid, mis olid täpselt parajalt magusad nii moosiga kui ka võiga või kreeka jogurtiga söömiseks.
Vaja läheb (kogus umbes kolmele):
4 muna
2 spl suhkrut
1 dl piima
1,5 dl tavalist nisujahu
1 spl maisitärklist
1 tl küpsetuspulbrit
näpuotsaga soola
Tegevuskäik:
Eralda munakollased valgetest. Sega munakollased suhkruga, lisa jahu, piim, küpsetuspulber ja sool ning sega taignaks. Vahusta munavalged tugevaks vahuks ja sega õrnalt muu segu hulka. Prae õliga keskmisest veidi kõrgemal kuumusel mõlemalt poolt.
Minule maitsesid kõige enam täiesti tavalise 82% võiga, samuti maitsevad hästi moosi, kreeka jogurtiga või värskete marjadega. Kaunist päikselist pühapäeva :)!
Vaja läheb (kogus umbes kolmele):
4 muna
2 spl suhkrut
1 dl piima
1,5 dl tavalist nisujahu
1 spl maisitärklist
1 tl küpsetuspulbrit
näpuotsaga soola
Tegevuskäik:
Eralda munakollased valgetest. Sega munakollased suhkruga, lisa jahu, piim, küpsetuspulber ja sool ning sega taignaks. Vahusta munavalged tugevaks vahuks ja sega õrnalt muu segu hulka. Prae õliga keskmisest veidi kõrgemal kuumusel mõlemalt poolt.
Minule maitsesid kõige enam täiesti tavalise 82% võiga, samuti maitsevad hästi moosi, kreeka jogurtiga või värskete marjadega. Kaunist päikselist pühapäeva :)!
Kommentaarid
Postita kommentaar