Riisijahust pannkoogid - meeletult maitsvad ja ülilimalt lihtsad
Üheks tõeliselt maitsvaks puhkepäeva hommikusöögiks on riisijahust pannkoogid. Ühtlasi on need ka mõnus alternatiiv neile, kes tavalistele nisujahust pannkookidele tahaks parema meelega "ei" öelda.
Vaja läheb (kogus ühele-kahele, 4-5 pannkooki):
1 muna
0,5 - 1 spl steviat või suhkrut
1,75 dl piima
1 dl riisijahu
näpuotsaga soola
Vahusta lusikaga muna ja suhkur, lisa ülejäänud ained. Lase taignal pisut seista ja küpseta ülepanni-pannkoogid. Igakord, kui uue taignakoguse pannile asetad, sega taigen eelnevalt kiiresti läbi, kuna riisijahu vajub seistes põhja. Antud kogusest saab u 4-5 väga õhukest ja ülimaitsvat ülepanni kooki. Sobivad maiustamiseks niisama, võiga, moosiga või millega iganes. Lisades suhkrut vähem sobivad väga hästi ka soolase täidisega.
Kommentaarid
Postita kommentaar