FIT mündine maasika - kodujuustu magustoit Wösel õunasiidriäädikaga

Wösel õunasiidriäädikad - Saaremaa imepäreased käsitööäädikad, mis sobivad kasutamiseks nii magusatesse kui ka soolastesse toitudesse, marineerimiseks, maitsestamiseks, kastmeteks, jookidesse, salatitetesse, smuutidesse - oeh, neid võimalusi on lihtsalt meeletult palju. Mina lunastasin oma esimesed Wöseli äädikad alles hiljuti ja kohe läksid need käiku ka. Äädikad on valmistatud käsitööna ja puhtast toorainest - õunad Saaremaa õunaaedadest ja mesi tuleb mahemett pakkuvatelt mesinikelt. Üks väga oluline omadus käesolevate äädikate puhul on nende mahedus.


Wösel ise oma äädikatest: Wösel õunasiidriäädikad on just need õiged õunaäädikad, millest aastatuhandeid lugu on peetud. Meie äädikad on pastöriseerimata ja filtreerimata elustooted, sisaldades elusat äädikhappebakterit ehk äädika "ema" (klimbitaoline mass pudeli põhjas). "Ema" olemasolu ei tasu peljata, vastupidi, see on märk kvaliteedist. Meile on oluline, et meie kliendid oskaksid meie toodetega maitsvat sööki valmistada ja et pudel ei jääks peale ostu riiulile seisma, seetõttu teeme ise palju sööke kasutades oma äädikaid ning parimad retseptid jagame oma veebilehel, facebookis ja Instagramis. Panustame tootearendusse ning oma toodangukvaliteedis järelandmisi ei tee.

Wösel õunasiidriäädikatest saab lähemalt lugeda SIIT. 

Vaja läheb (kogused kahele): 
200 g maasikaid
2 spl Wösel õunasiidriäädikat meega
1 tl mett (ilma kuhjata)
u 5 piparmündilehte

200 g Alma rasvatut kodujuustu
0,2 tl vaniljesuhkrut
2 tl steviat
pisut vett vedeldamiseks

Serveerimiseks:
paar maasikat
mandleid


Tegevuskäik: 
Lõigu maasikad sektoriteks. Sega Wösel õunasiidriäädikas meega ja lisa maasikatele. Haki piparmündilehed peeneks ning lisa samuti maasikatele. Sega õrnalt läbi ning pane külma marineeruma u 20 minutiks.

Pane kodujuust kaussi, lisa stevia ja vaniljesuhkur ning püreeri saumikseriga väga korralikult, kuniks tekib siidine kreem. Vedeldamiseks lisa pisut vett - tulemuseks peab jääma mitte liiga paks vaid mõnusalt siidine kreem.

Pane maasikad koos tekkinud kastmega magustoidukaussidesse, peale jaga kodujuust. Kaunista maasikasektorite ja hakitud mandlitega.

Postitus valmis koostöös WÖSEL ´iga.

Kommentaarid

Populaarsed postitused