Pikantne sibulamoos

Minu kanamaksapasteedile oli hädasti tarvis ühte pikantset sibulamoosi. Allolevast retseptist sai sellise pisema kausitäie, aga kuna kanamaksa pasteeditegu oli samuti eelneval päeval käsil, siis kulus moos ühe päevaga ära. Need kaks sobivad omavahel ülimalt hästi.

Vaja läheb: 
4 suuremat punast sibulat 
4 spl suhkrut
1,5 dl balsmiäädikat (kindlasti mitte asendada seda valge veiniäädikaga, tulemus jääb täiesti erinev)
soola
tšillihelbeid

Tegevuskäik: 
Lõika sibulad pooleks ja seejärel ribadeks, pane potti. Lisa samasse potti balsamiäädikas, sool, suhkur ja tšillihelbed ning pane hauduma. Hauta sibulamoosi hästi madalal kuumusel. Jälgi et põhja ei kõrbe! Juhul kui vedelik ära keeb, võid lisada ka vett, vajadusel ka balsamiäädikat. Minul kees moos u 1 h.




Kommentaarid

Populaarsed postitused