Pirnipudru kardemoni, kaneeli ja pekaanipähklitega - megamaitsev hommikusöök
Nüüd on küll perfktne hommikusöök leitud - mitmeviljapudru, maitsestatud kaneeli ja kardemoniga ning kõige peal mees glasuuritud pirni ja pekaanipähklid. Ohh, see on tõesti maitsev ja jällegi nii lihtne teha, nii et soovitan kõigil julgelt proovida.
Vaja läheb:
1 suur pirn
mehine viil võid
100 g mitmeviljahelbeid
u 250-300 ml piima
1 tl mett pudru maitsestamiseks + 3 tl mett pirnide glasuurimiseks
1/2 tl kaneeli
1/2 tl kardemoni
näpuotsaga soola
peotäis pekaanipähkleid
serveerimiseks 35% koort
Tegevuskäik:
Lõika pirn pooleks. Koori pool pirni ja lõika kuubikuteks. Teine pool jäta koorimata ja viiliuta.
Pane sügavale pannile või, sulata, lisa pudruhelbed ja rösti u 5 min, aga ära kõrveta. Lisa piim, mesi, hakitud pirn, sool ja vürtsid. Hauta pudru tasasel kuumusel pehmeks.
Lisa teisele pannile 3 tl mett, kuumuta nii, et mesi sulab pannile laiali. Lisa pirniviilud. Lase neil sedasi madalal kuumusel mullitada.
Maitse pudru, vajadusel lisa piima, soola ja mett, et maitsed ja konsistents jääks sinule sobiv. Kindlasti ei tohiks see olla liiga paks, ega ka liiga vedel, helbed peavad olema pehmed.
Lisa pirniviiludele pekaanipähklid, sega õrnalt, et ka need oleks meega kaetud ning kuumuta pisut.
Tõsta valmis pudru kaussidesse, lisa pudrule pirniviiliud ja pekaanipähklid, tilguta pudrule ka pannile allesjäänud sulanud mesi. Kõige peale vala veidi 35% vahukoort.
Head perfektset hommikusööki!
Vaja läheb:
1 suur pirn
mehine viil võid
100 g mitmeviljahelbeid
u 250-300 ml piima
1 tl mett pudru maitsestamiseks + 3 tl mett pirnide glasuurimiseks
1/2 tl kaneeli
1/2 tl kardemoni
näpuotsaga soola
peotäis pekaanipähkleid
serveerimiseks 35% koort
Tegevuskäik:
Lõika pirn pooleks. Koori pool pirni ja lõika kuubikuteks. Teine pool jäta koorimata ja viiliuta.
Pane sügavale pannile või, sulata, lisa pudruhelbed ja rösti u 5 min, aga ära kõrveta. Lisa piim, mesi, hakitud pirn, sool ja vürtsid. Hauta pudru tasasel kuumusel pehmeks.
Lisa teisele pannile 3 tl mett, kuumuta nii, et mesi sulab pannile laiali. Lisa pirniviilud. Lase neil sedasi madalal kuumusel mullitada.
Maitse pudru, vajadusel lisa piima, soola ja mett, et maitsed ja konsistents jääks sinule sobiv. Kindlasti ei tohiks see olla liiga paks, ega ka liiga vedel, helbed peavad olema pehmed.
Lisa pirniviiludele pekaanipähklid, sega õrnalt, et ka need oleks meega kaetud ning kuumuta pisut.
Tõsta valmis pudru kaussidesse, lisa pudrule pirniviiliud ja pekaanipähklid, tilguta pudrule ka pannile allesjäänud sulanud mesi. Kõige peale vala veidi 35% vahukoort.
Head perfektset hommikusööki!
Kommentaarid
Postita kommentaar