Jäine maasika-banaani "magustoit" kõigest 92 kcal

Edastan sulle ühe mõnusalt värskendava "magustoidu" retsepti, mille portsjoni kalorsus on kõigest 92 kcal. Kujutad ette - mitte miski ei anna ju niivähe kaloreid!? Tegemist on jäise ja kerge maasika-banaani "magustoiduga". Saladus seisneb umbes kuuaja taguses leius, mida jagan teiega alles nüüd. Nimelt lisaks soja-, riisi-, mandli jms piimadele on Alprol pakkuda ka midagi mulle - lahja kookosepiim riisiga. Esiteks maitseb see mulle rohkem kui näiteks soja ja mandlipiim, aga mis peamine - 100 ml annab vaid ainult 20 kcal. Kes mõtleb nüüd, et pole eriline kookospiima sõber, siis tegemist ei ole just tavapärase kreemise konsistensiga kookospiimaga, vaid väga värskendava joogiga, mis maitseb muide suurepäraselt ka niisama.


Vaja läheb (kogus kahele): 
1 banaan
1,5 dl kookose-riisi piima
200 g jäätunud maasikaid
1 peotäis jääd


Tegevuskäik. 
Koori banaan, tükelda ja pane blenderisse lisa kookose-riisi piim ja purusta ühtlaseks massiks. Lisa maasikad kahes või kolmes jaos vahepeal segu läbi püreerides. Kõige lõpuks lisa jää ja blenderda ühtlaseks. Serveeri klaasidesse, lisa peale näpuotsatäis kookoshelbeid.



Selline näeb välja siis imeline ja mega lahja kookospiim riisiga. Superlahe toode. Võrdluseks, et tavaline piim ja keefir annavad kaloreid u 54, selles siin siis vaid 20.


Kommentaarid

Populaarsed postitused