Kihiline toorjuustu magustoit kamavahu ja kirssidega
Kihiline toorjuustu magustoit kamavahu ja kirssidega on lihtsamast lihtsam valmistada ja mis kõige olulisem - väga maitsev. Mina valmistan taoliseid magustoitusid siis, kui aega napib, aga maiustada tahaks sellegipoolest. Aega võtab taolise magustoidu valmistamine mitte enam kui 10 minutit.
Vaja läheb (kogused kahele):
Vahusta vahukoor. Vahustamise lõpupoole lisa stevia või suhkur ja kama. Lõpptulemus peab jääma kerge ja vahune, mitte ülevahustatud ja võine. Säti kamavaht magustoiduklaasidesse viimaseks kihiks. Kaunista kirsi ja tumeda šhokolaadi laastudega.
Vaja läheb (kogused kahele):
200 g (1 karp) Philadelphia täisrasvast toorjuustu
2 tl steviat või suhkrut
10 tl kirsikompoti vedelikku
1dl 35% vahukoort
1 tl steviat või suhkrut
1 tl rukkikama
u 20 kompotikirssi
tumeda šhokolaadi laaste
Sega toorjuust stevia või suhkruga läbi ning hakka lisama kirsikompoti vedelikku, ise pidevalt segades. Pane serveerimisklaaside põhja mõned kirsid ning jaga toorjuustusegu kirssidele (koputa klaase pisut vastu lauda, et segu alla vajuks). Aseta ka toorjuustukihi peale mõned kirsid ning jäta kaunistamiseks alles kaks kirssi.
Vahusta vahukoor. Vahustamise lõpupoole lisa stevia või suhkur ja kama. Lõpptulemus peab jääma kerge ja vahune, mitte ülevahustatud ja võine. Säti kamavaht magustoiduklaasidesse viimaseks kihiks. Kaunista kirsi ja tumeda šhokolaadi laastudega.
Kommentaarid
Postita kommentaar