Tegelikult juba pea kuu aega tagasi, täpsemalt siis 6. aprillil toimus retseptivõistluse "Otsime eesti uut rahvustoitu" 6. eelvoor, kus mul oli väga suur rõõm osaleda ning seekord suisa kahe toiduga. Esimeseks ja ühtlasi ka minu enda lemmikuks oli
Kaerajahus paneeritud räimed orsoto ja veinis karamelliseeritud sibulatega ja teine mõnusalt hõrk ja eestipärane magustoit
Kreemine toorjuustukoogike kukkileivapõhja ja pohlakattega. Üritus oli taas väga põnev, ning olen võimaluse eest väga tänulik, seekord läks nii, et minu toidud edasi ei pääsenud, küll aga, kes mäletab, liikus eelmise aasta voorust edasi minu
lambaroog. Nii et põnevust jätkub!
|
Seletan siin midagi endast targematele eriti suure hooga |
|
Magustoitude vormist välja võtmine osutsus eriti trickyks |
|
No veel viimased pingutused |
|
Kaerajahus paneeritud räimed orsoto ja veinis karamelliseeritud sibulatega - minu lemmik |
|
Kreemine juustukoogike rukkileivapõhja ja pohlakattega |
Kommentaarid
Postita kommentaar