Zukiinipitsalootsikud kolme erineva kattega
Kui pitsat tahaks süüa aga jahu mitte, siis heaks alternatiiviks on meisterdada zukiinipitsalootsikud - võrreldes traditsioonilise pitsaga on tulemus palju tervislikum ja kalorivabam. Kõik on ääretult lihtne ja valmib imekiirelt. Mina valmistasin oma pitsad grillil, kuid väga hea tulemuse saab ka ahjus grillrežiimi kasutades.
Vaja läheb (kogused kolmele):
Vaja läheb (kogused kolmele):
3 väikest zukiinit
Peekonipitsad:
u 60 g Vigala üritidega toorjuustu
2 ploomtomatit viilutatult
3 peekoniviilu ribastatult
30 g mozzarellat riivitult
soola, pipart
tüümianilehti
Seenepitsad:
u 60 g light toorjuustu (sega eelnevalt vähese soola ja 1 purstatud küüslauguküünega)
2 ploomtomatit viilutatult
shimeji seeni
0,25 väikest punast sibulat
30 g mozzarellat riivitult
musti seesamiseemneid
soola, pipart
Krevetipitsad:
u 60 g Philadelphia light toorjuustu (sega eelnevalt vähese soola ja 1 purustatud küüsauguküünega)
2 ploomtomatit viilutatult
10 hiidkrvetti puhastatult
30 g mozzarellat riivitult
punast šillit
soola, pipart
Tegevuskäik:
Lõika zukiinid pikuti pooleks ja kraabi teelusikaga pehme sisu välja. Täidiste kogused on antud 6 zukiinipooliku jaoks, seega täida iga täidisega 2 poolikut samas järjekorras, kuidas komonendid loetletud on. Esmalt aseta zukiinilootsikusse toorjuustu ning seejärel ülejäänud kattekomponendid. Grilli 20 min. Tüümianilehed lisa alles pärast grillimist.
Kommentaarid
Postita kommentaar