Mustika-müsli kausismuuti
Kerged, mõnusad, jahedad ja parajalt magusad kausismuutid sobivad minule hommikusöögiks suurepäraselt. Miskipärast on lihtsalt nii, et oma hommikukohvi kõrvale eelistan just magusat. Mustikas on minu arvates üks parimad marju ka, millest annab valmistada ülimaitsvaid kausismuutisid - parajalt magus mari, mitte liiga vesine, eriti värvikas jne. No ja banaan, kui üks peamisi komponente smuutide puhul, on siingi esindatud, pealegi on mustika-banaani kooslus ülimalt maitsev. Proovi kindlasti järele - vägagi tervislik ja mõnusalt magus päeva algus!
Vaja läheb (kogused ühele):
1 keskmine banaan (jäta mõned õhuksed viilud kaunistmiseks)
1,5 dl külmutatud mustikaid
100 g Gefiluse laktoosivaba mitsestamata jogurtit
Sissesegamiseks:
2 spl Herkuless Active&Fit puuvilja täistera müslit
Kaunistamiseks:
õhukesi banaaniviile
värskeid mustikaid
Vaja läheb (kogused ühele):
1 keskmine banaan (jäta mõned õhuksed viilud kaunistmiseks)
1,5 dl külmutatud mustikaid
100 g Gefiluse laktoosivaba mitsestamata jogurtit
Sissesegamiseks:
2 spl Herkuless Active&Fit puuvilja täistera müslit
Kaunistamiseks:
õhukesi banaaniviile
värskeid mustikaid
Tegevuskäik:
Koori banaan ja tükelda püreerimisanumasse (jäta mõned õhukesed viilud kaunistamiseks alles), lisa hulka jogurt ja külmutatud mustikad ja saumikserda või blenderda umbes 1 minut. Vala serveerimiskaussi, lisa müsli ja sega paari lusikatõmbega läbi. Kaunista banaaniviilude ja värskete mustikatega. Soovi korral võid peale lisada mõned söödavad õied. Söö koheselt.
Kommentaarid
Postita kommentaar