Mannapuder munavalge, proteiinipudingu ja maasikamoosiga - hommikusöök nagu magustoit!

Mannapuder munavage, proteiinipudingu ja maasikamoosiga on nii maitsev, et seda võiks lausa sööma jäädagi. Kui eelistad hommikuid alustada magusa pudruga, siis see siin oleks ideaalne valik.


 Vaja läheb (kogused ühele sööjale):
1 dl mandlipiima (võid asendada tavalise piima või kookospiimaga)
3 tl mannat
soola
vaniljesuhkrut
1,5 tl steviat
1 munavalge

100 g Tere vanilje proteiinipudingut
maasikad + steviat

Serveerimiseks:
pistaatsiapähkleid
kookoshelbeid
jne


Tegevuskäik:
Pane piim kastrulisse keema, lisa sool, stevia, vaniljesuhkur. Lisa segades manna ning keeda kuniks see on paisunud. Samal ajal vahusta munavalge (kindlasti ära tee seda varem). Munavalge vahu tugevus peab olema pehme, mitte kõva (kuid mitte ka liiga pehme). Keera pudrukastrulilt kuumus maha lisa kiirelt osa munavalgest ja sega kiirelt läbi, lisa ülejäänud osa munavalgest ja sega taas kiirelt läbi. Kuumuta veel pisut segades.

Tõsta puder kaussi või klaasi, lase sel pisut maha jahtuda. Lisa peale proteiinipuding (kui puding on liiga paksu konsistentsiga, siis võid isada sellele tilgake piima või vett, sega läbi kuniks see on ühtlane ja kreemine). Pane "mannavahule" peale proteiinipuding.

Litsu nüüd värsked või külmutatud marjad kahvliga puruks, lisa maitse järgi steviat ning vala saadud "moos" pudingule. Kaunista hakitud pistaatsiapähklite ja kookoshelvestega.


Kommentaarid

Populaarsed postitused