FIT Proteiini mustika kausismuuti Wösel õunasiidriäädikaga

Smuutid on vähemalt kahel korral nädalas minu menüüs ja seda nädalavahetuse hommikutel vahetult enne trenni. Smuutit eelistan just seepärast, kuna kaloreid pole liialt palju, kõht täitub kiirelt aga püsib kaua täis, annab piisavalt süsivesikuid, samas ka väga palju valku, kerge, värske ja muidugi tervislik.

Käesolevas smuutis läheb käiku Alma rasvatu kodujuust, see on hea valik seetõttu, sest tänu sellele jääb tulemus üsna paks (vedel kausismuuti ei kõlba ju absoluutselt mitte kuskile :)), ühtlasi annab lahja kodujuust rohkelt valku aga üsna vähe kaloreid.

Wösel õunasiidriäädikas teeb lihtsast smuutist aga erilise smuuti. Tulemuseks on väga maitsekas ja pisut isegi kreftine kausitäis powerit, üüberhea, soovitan kindlasti järele proovida.


Vaja läheb:
(antud kogust enne trenni soovitaks kahele, muul juhul niisama nautimiseks kolmele)
400 g (2 topsi) Alma ravatut kodujuustu
1 keskmine banaan
150 g külmutatud mustikaid
1 dl (mulli) vett
2 tl steviat
5 spl Wösel õunasiidriäädikat meega


Tegevuskäik:
Pane kõik komponendid blenderisse ja blenderda siidsiseks smuutiks. Vajadusel tuleks vahepeal blenderis segu lusikaga aidata, et kogu smuuti paremini ja kiiremini püreeruks. Minujaoks piisas retseptis näidatud stevia kogusest, kui armastad magusamat, võid lisada steviat rohkem.

Postitus valmis koos Wösel ´iga.


Kommentaarid

Populaarsed postitused