Mascarpone - kamakreem

Üks ütlemata hea magustoit on mascarpone - kamakreem, mille valmistamine on lihtsamast lihtsam. Mascarponed on väga erinevad ja mina soovitan kasutada Calbani, Exquisa või Rainbow (Prismades müüdavat) mascarponet. Nendega on hea tulemus garanteeritud.

Vaja läheb: 
250 g (1 karp) mascarponet
piima
suhkrut
3 tl kama
värskeid või külmutatud marju

Tegevuskäik: 
Mascarpone kreem tuleks segada suhkruga. Suhkrut lisada maitse järgi - kellele meeldib magusam, kellele vähem magusam. Seejärel hakata väikeste osade kaupa lisama piima. Vahepeal segada kreemi hulka 3 tl kama. Piima lisada seni, kuni segu on endiselt mõnus ja kreemine aga mitte liiga vedel.

Kreem panna magustoidu pokaalidesse ning kaunistada marjadega. Enne serveerimist võiks hoida u 20-30 min külmas. Magustoit tuleks valmistada pigem vahetult enne serveerimist, mitte pikalt ette, kuna pikalt külmas hoides hakkab kreemist eralduma vedelik (piim).

Retsepti tasub kõigil proovida, kuna tegemist on väga lihtsa aga ülimaitsva magustoiduga.



Kommentaarid

Populaarsed postitused