Mandlijäätis tumeda šhokolaadiga - lihtsalt ülimaitsev ja ilma jäätisemasinata valmistatav

Isetehtud jäätised on ühed maitsvamad, mida ma tean, need on lihtsalt sõltuvust tekitavad! Ja muide kõik jäätised mis siit blogist leida võib on ilma jäätisemasinata valmistatavad. Käesolev jäätis sisaldab ohtralt mandleid ja tumedat šhokolaadi, see on nii maitsev, et võib sööma jäädagi, seega miks mitte valmistada kohe kahekordne kogus!?


Vaja läheb (kogus 3-4 sööjale):
400 g 35% vahukoort
100 g kondenspiima
0,5 tl vaniljesuhkrut
1 tl mandliekstrakti
60 g mandleid
30 g tumedat šhokolaadi

Serveerimiseks:
vahtrasiirupit
mõned "viilutatud" mandlid


Tegevuskäik: 
Haki noaga mandlid ja tume šhokolaad. Vahusta vahukoor koos vaniljesuhkruga. Ära üle vahusta! Lisa vahukoorele kondenspiim ja mandliekstrakt ning sega õrnalt läbi. Lisa hakitud šhokolaad ja mandlid ning sega uuesti kergelt läbi. Pane kaanega suletavasse anumasse ning hoia sügavkülmas u 6 h.

Tõsta jäätisepallid pokaalidesse, nirista peale pisut vahtrasiirupit ning viiluta mõned mandlid.


Kommentaarid

Populaarsed postitused