Grillitud peedi ja kitsejuustu omlett (265 kcal)

Kui tavapärane singi-juustu omlett on juba totaalselt ära tüüdanud, siis tuleks käiku lasta fantaasia ja teha midagi täiesti uut. Mitte, et peedi-kitsejuustu omlett mingi eriline avastus oleks, aga kindlasti on palju neid, kes seda katsetanud ja söönud veel pole. Kuna mina totaalselt fännan peedi-kitsejuustu kombinatsiooni, siis otseloomulikult armastan ma kas seda omletti. Lisaks võin öelda, et need kes kaloreid üritavad jälgida, annab antud omlett vaid u 265 kcal, mis on päeva alustamiseks igati hea :)


Vaja läheb (kogused ühele):
Grillitud peet:
1 väiksem peet
1 tl oliiviõli
1 tl balsamiäädikat
0,5 tl steviat või suhkrut
värskelt jahvatatud pipart

Omlett:
2 S suuruses muna
0,3 dl vett
soola

50 g Na Turek Kozi kitsejuustu (kasutasin klassikalist varianti, see maitseb mulle kõige rohkem)
rukola või mõne muu salati lehti
röstitud päevalilleseemneid
tüümiani
praadimiseks pisut õli

Tegevuskäik:
Alusta toidu valmistamist peetide grillimisega, nendega läheb u 20-30 min. Kuumuta ahi 200C ni, kasuta grillreziimi. Koori peet, lõika suuremateks kuubikuteks, lisa oliiviõli, balsamiäädikas, stevia või suhkur ja jahvatatud pipar. Sega segamini, ning pane siis küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile grillima. Grilli u 20-30 min, kuniks peet on al dente.

Rösti kuival pannil seemned.

Nüüd klopi omleti valmistamiseks munad, lisa vesi ja sool. Siis kui peedid valmis küpseta munasegu õliga määritud ja kaanega kaetud pannil ühelt  poolt. Kui omlett on pealt hüübinud, keera see rulli.

Pane taldrikule mõned salatilehed. Tõsta nende peale omletirull, lisa siis grillitud peedikuubikud, kreem-kitsejuust, röstitud seemned ja tüümianilehti. Violaa!

Kommentaarid

Populaarsed postitused