Kreemine riisipuder kliide ja proteiinipudinguga
Küll oleks äge, kui iga hommik oleks eriline. Eriline näiteks kasvõi selles mõttes, et iga päev on äratajaks täiesti isemoodi puder. Ei tea, kellel meil küll sellist aega on, et igal hommikul täiesti erinev puder valmis mõelda/keeta, kuid siin on üks idee, mis võiks abiks olla. Selle pudru valmistamiseks sobib küll pisut aega varuda, kuna riisi keetmisega läheb u 15-20 min.
Miks peaks üks riisipuder olema valmistatud ainult riisist? Tänane riisipuder sisaldabki hoopistükis ka kaerakliisid ja on mõnusalt kreemine ja kookosemaitseline. Retsept tuleb siit:
Vaja läheb (kogused ühele):
0,5 dl pudruriisi
2 tl (keskmise kuhjaga) kaerakliisid
1,5-2 dl vett
0,5 dl lahjat kookospiima
2 tl steviat
soola
Serveerimiseks:
2 tl vanilje proteiinipudingut
mõned banaaniviilud
kaneeli
soovi korral marju
Tegevuskäik:
Pane esmalt riis madalal kuumusel veega keema. Keeda, kuniks see on pehme. Nüüd lisa sool, stevia, kaerakliid ja kookospiim ning keeda veel veidi, kuniks puder muutub mõnusalt kreemiseks.
Kommentaarid
Postita kommentaar