Moonipuder
Puder sobib hästi ka lõunasöögiks. Minu tänaseks lõunaeineks oli hõrk moonipuder rukkihelvestest. Mega õhuline, kerge, hästi toitev ja mis peamine - väga maitsev. Pudrule rändas peale üüberhea Proteinella valge šhokolaadi proteiini kreem, mandlid, veidi banaani ja marju.
Vaja läheb (kogused kahele):
1 dl Veski Mati rukkihelbeid
1 dl Veski Mati rukkihelbeid
1,5 dl piima
1,5 dl vett
2 tl mooniseemneid
4 tl steviat
0,5 tl vaniljesuhkrut
soola
1 munavalge
Serveerimiseks:
mooniseemneid
Proteinella valge šhokolaadi kreem
mõned banaaniviilud
mandleid
Tegevuskäik:
Pane piim ja vesi kastrulisse, lisa kõik ülejäänud pudrukomponendid va munavalge. Keeda seni, kuni tekib mõnus pudru konsistents. Eemalda kastrul korraks kuumuselt ja vahusta samal ajal munavalge keskmise tugevusega vahuks. Lisa kiirelt segades osade kaupa pudrule. Kuumuta puder segades taas keemiseni.
Serveeri Proteinella valge šhokolaadi kreemi, banaaniviilude, mooniseemnete, mandlite ja meelepäraste värskete marjadega.
Kommentaarid
Postita kommentaar