Jõulujäätise magustoit. Ja kuidas süüa jäätist patuvabamalt?

Jõulukuu ongi käes ja minul tekkimas suuremat sorti jäätisesõltuvus. Haa-haa. Järg on jõudnud jõulujäätiste kätte ja selleks, et patustamine päris käest ei läheks, olen valmistanud jäätisest ülimaitsva magustoidu, mis esiteks muudab patustamise palju figuurisõbralikumaks, teiseks on minu magustoidus rohkelt proteiini, ning kolmandaks neutraliseerib jogurti-pudingu segu ka jäätise magusust. Seekordne magustoit valmis Premia Jõulujäätisest, mis on hetkel ka jõlujätside hulgast minu lemmik.


Vaja läheb (kogused kahele): 
150 g Pro Feel maitsestamata proteiinijogurtit
100 g Ehrmann vanilje proteiinipudingut
1,5 tl steviat
0,3 tl vaniljesuhkrut

2 scoopi (u 2 x 50 g) Premia Jõulujäätist

Serveerimiseks:
0,5 väikest õuna+praadimiseks pisut võid
mandleid
kaneeli
kardemoni
punaseid sõstraid või pohli

Tegevuskäik: 
Lõika õun pooleks ja viiluta üks pool koos koorega (õun ei vaja puhastamist ja koorimist). Kasuta head non stick (ntx Tefal) panni ja pruunista väga vähese võiga õunaviilud mõlemalt poolt. Tõsta jahtuma.

Lisa pudingusse vähehaaval proteinijogurt ise vahepeal segades (korraga lisades ei saa lõpptulemust tükivabaks). Lisa stevia ja vaniljesuhkur ning sega hästi läbi, kuniks stevia on sulanud.

Mulle meeldivad terved mandlid, seepärast soovitan kasutada pigem neid, kui valmis viilutatud mandleid. Viiluta mõned mandlid käsitsi, ning serveeri nüüd magustoit.

Esmalt pane klaasidesse poroteiinipudingu ja jogurti segu, seejärel tõsta peale 1 jäätisekulbitäis Premia Jõulujäätist, lao juurde pruunistatud õunaviilud, mandlilaastud, mõned marjad, natuke kaneeli ja pisut kardemoni. Voilaa!

Kommentaarid

Populaarsed postitused