Hõrk kodujuustu - proteiinipudingu magustoit grillitud pirniga

Mõtlesin, et kannan siia blogisse lõpuks  siis selle imelise magustoidu, mida ma juba viimased pool aastat söönud olen (vb vähem ka, täpselt ei mäletagi enam). Mina kuulun kindlalt nende inimeste hulka, kes võib ühte toitu, mis meeletult maitseb, süüa kasvõi iga päev, kuniks siis päädib see ilmselt ühel hetkel sellega, et seda suusissegi võtta ei sooviks :) Ilmselgelt see pole kõige mõistlikum tegevus, aga käesolev kodujuustu-proteiinipudingu magustoit on lihtsalt nii maitsev ja üks sellistest, mida ma võiks süüa reaalselt iga päev. Seega oleks ka täielik patt jätta see siin avaldamta. Kogu valmistuskäik on ääretult lihtne. Kõige aeganõudvam on pirnide grillimine, aga sellegi teeb sinu eest ära ahi :) Kõige muu osas on ainult kokkusegamise vaev.


Vaja läheb (kogused kahele):
200 g OTTO klassikalist kodujuustu
150 g TERE Pro Feel karamelli proteiinipudingut
2 tl steviat
0,2 tl vaniljesuhkrut
1 väiksem pirn
haktitud pähkleid
hakitud šhokolaadi
kaneeli

Tegevuskäik: 
Lõika pirn neljaks - esmalt pikkupidi pooleks ja seejärel poolikud veel omakorda pooleks. Kuumuta ahi grilli või turbogrill reziimil 220 kraadini. Pane pirnid lõikepinnad üleval pool küpsetuspaberiga kaetud ajuplaadile. Grilli kuni pirnid hakkavad pealt pruunistuma. Pruunistunud pirnid jahuta maha.

Püreeri kodujuust saumikseriga korralikult, kuniks selle konsistents on täiesti tükivaba ja sõna otseses mõttes siidine. Maitsesta stevia ja vaniljesuhkruga.

Jaga nüüd esmalt magustoidu kausikeste põhja kodujuustukreem, selle peale karamelli proteiinipuding, nüüd aseta peale pirnid ning haki juurde šhokolaadi ja pähkleid ning viimaks raputa ka kaneeli. Voilaa, minu lemmik magustoit valmib just nii lihtsalt :)


Kommentaarid

Populaarsed postitused