FIT Suitsukalasalat Wösel õunasiidriäädikaga

Õhtusöögi plaanid tegemata? Väga hea, siin on sulle üks idee mida mina kahe käega soovitan. Kerge, aga ometi väga hästi toitev kalasalat sobib muide mis iganes toidukorraks. Väga värske ning suhteliselt lahja kalasalat on kreeka jogurti kastmega just kõige parem. Veel paremini maitseb see siis, kui kastmele lisada Wösel õunasiidriäädikat, mis muudab selle mõnusalt maitsekaks ja pisut kreftiseks. Soovitan kindlasti järele proovida, angersäga asemel võid kasutada mis iganes suistukala (soovitavalt sellist, mille vähe peenikesi luid).


Vaja läheb:
u 300 g suitsukala (ntx angersäga)
4 redist
0,5 pikka kurki
0,5 punast sibulat
6 värsket väikest keedetud kartulit
keedumune (5,5 min)
kappareid

Kaste:
250 g Alma kreeka jogurtit
1 tl steviat
3 spl Wösel õunasiidriäädikat
värskelt jahvatatud pipart
soola

Serveerimiseks: 
värseket tilli
soovi korral salatilehti

Tegevuskäik:
Pese värsked kartulid (koorida pole tarvis) ja pane soolaga keema, keeda pehmeks ja jäta jahtuma. Sega kokku kastmekomponendid.

Puhasta suitsukala, jäta kala keskmise suurusega tükkideks. Lõigu redised ja kurk sektoriteks, viiluta sibul. Tükelda jahtunud kartulid. Vala peale kaste ja sega õige kergelt läbi. Serveeri, soovi korral salatilehtedele, kõrvale lisa munapoolikud, peale puista kappareid ja värsket tilli, jahvata peale pipart. Naudi koos maitsva pehme leivaga.

Postitus valmis kööstöös Wösel ´ga.

Kommentaarid

Populaarsed postitused