Basiiliku-pistaatsia proteiinijäätis - täiesti patuvaba!
Oled sa unistanud, et saaks jäätist endale näost sisse ajada lõpututes kogustes? Siit ta tuleb - täiesti patuvaba basiiliku-pistaatsia proteiinijäätis. Valmistamisel on kasutatud maitsestamata Valio Pro feel jogurtit, milles energiasisaldus 100 g kohta kõigest 64 kcal. Oled sa eales nii lahjat jäätist üldse näinud? Ühtlasi ei sisalda käesolev jäätis ka grammigi suhkrut ja annab pea 40 g valku, juhul kui suudad kõik korraga pintslisse pista.
Muide basiilikujäätiseid on selles blogis lisaks käesolevale veel koguni kaks, need kes sooviksid rammusamat kui see siin, siis vaata ka minu teisi basiilikujäätise retsepte. Usu mind, nendest võib sõltuvusse sattuda ja kõik minu jäätised on muide ilma jäätisemasinata valmistatavad.
Klassikalise basiilikujäätise retsepti leiad SIIT
Basiiliku-pistaatsia-kookose jäätis on leitav SIIT
Vaja läheb (kogused kahele-kolmele sööjale):
400 g (2 topsi) maitsestamata Valio Pro feel proteiinijogurtit
0,3 tl vaniljesuhkrut
6 tl steviat
peoga basiilikulehti
peoga pistaatsiapähkleid
Serveerimiseks:
pistaatsiapähkleid
maasikaid
Tegevuskäik:
Pane proteiinijogurt kõrgema servaga kaussi, lisa basiilikulehed, stevia ja vaniljesuhkur ning lase saumikseriga läbi kuniks basiilikulehd on purunenud ja tulemuseks ilus heleroheline jogurt.
Haki nüüd noaga pistaatisapähklid ja sega jogurtisse.
Järgnevalt tegutse nii:
1. Hoia segu 1 h jääkambris. Võta siis välja ja mikserda jäätis läbi. Pane jääkambrisse tagasi.
2. Hoia segu 1 h jääkambris, mikserda peale seda taas läbi ja pane veelkord tagasi jääkambrisse.
3. Nüüd hoia jäätist veel 1 h sügavkülmas ja peale seda on jäätis söömiseks valmis (läbimikserdamist enam ei vaja).
Serveeri jäätis klaasidesse, lisa peale värskeid maasikaid ja hakitud pistaatsiapähkleid.
Jäätis oleks soovitav tarbida ära koheselt, et vältida selle läbikülmumist.
Muide basiilikujäätiseid on selles blogis lisaks käesolevale veel koguni kaks, need kes sooviksid rammusamat kui see siin, siis vaata ka minu teisi basiilikujäätise retsepte. Usu mind, nendest võib sõltuvusse sattuda ja kõik minu jäätised on muide ilma jäätisemasinata valmistatavad.
Klassikalise basiilikujäätise retsepti leiad SIIT
Basiiliku-pistaatsia-kookose jäätis on leitav SIIT
Vaja läheb (kogused kahele-kolmele sööjale):
400 g (2 topsi) maitsestamata Valio Pro feel proteiinijogurtit
0,3 tl vaniljesuhkrut
6 tl steviat
peoga basiilikulehti
peoga pistaatsiapähkleid
Serveerimiseks:
pistaatsiapähkleid
maasikaid
Tegevuskäik:
Pane proteiinijogurt kõrgema servaga kaussi, lisa basiilikulehed, stevia ja vaniljesuhkur ning lase saumikseriga läbi kuniks basiilikulehd on purunenud ja tulemuseks ilus heleroheline jogurt.
Haki nüüd noaga pistaatisapähklid ja sega jogurtisse.
Järgnevalt tegutse nii:
1. Hoia segu 1 h jääkambris. Võta siis välja ja mikserda jäätis läbi. Pane jääkambrisse tagasi.
2. Hoia segu 1 h jääkambris, mikserda peale seda taas läbi ja pane veelkord tagasi jääkambrisse.
3. Nüüd hoia jäätist veel 1 h sügavkülmas ja peale seda on jäätis söömiseks valmis (läbimikserdamist enam ei vaja).
Serveeri jäätis klaasidesse, lisa peale värskeid maasikaid ja hakitud pistaatsiapähkleid.
Jäätis oleks soovitav tarbida ära koheselt, et vältida selle läbikülmumist.
Kommentaarid
Postita kommentaar